Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Mesajul EMOȚIONANT al lui Marcel Vela, către românii din Diaspora: 'Dumnezeu să binecuvânteze România și pe dumneavoastră, dragi frați din Diaspora'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Marcel Vela

Marcel Vela a făcut un apel emoționant către românii din străinătate și care vor să vină în țară, de sărbătorile pascale. Ministrul de Interne le-a cerut să nu se întoarcă în țară pentru că vor fi băgați în carantină pentru 14 zile.

”Aş dori să fac un apel către fraţii noştri din diaspora, cei care doresc să ajungă în ţară în următoarele zile, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşti. Dragi compatrioţi, rămâneţi acasă, în ţările unde locuiţi, şi faceţi acolo sărbătorile, în pace şi linişte, în acest an, departe de cei dragi. Din păcate, aici, vom fi obligaţi să vă invităm să locuiţi 14 zile în spaţiile de carantinare instituţionalizată. Acest lucru nu ne face bine nici nouă, nici dumneavoastră şi nici familiilor care vă iubesc. Vă mulţumesc dacă înţelegeţi acest lucru şi vreau să mă asigur că ştiţi adevărul despre situaţia din ţară, situaţia în care ne aflăm. Vă pot garanta însă că vom ieşi din această situaţie grea şi vom fi împreună. Cât de repede, depinde doar de noi. Dumnezeu să binecuvânteze România şi pe dumneavoastră, dragi fraţi compatrioţi de peste hotare, oriunde vă aflaţi.”, a spus Vela.

Citește și: Daniel Zamfir iese la rampă: Legea, pe masa lui Iohannis. Spun răspicat ce vom face! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.