Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Moment aniversar pentru fanii Red Hot Chili Peppers: trupa a lansat Black Summer, primul single după şase ani

Trupa americană Red Hot Chili Peppers a dezvăluit un nou single, „Black Summer”, ce anunţă al 12-lea album al muzicienilor, relatează News.ro. Potrivit revistei Rolling Stone, acest titlu este un extras de la al 12-lea album, „Unlimited Love”, care va apărea pe 1 aprilie.

Fidel rock-ului alternativ, „Black Summer” marchează şi o reîntoarcerea la surse pentru Red Hot Chili Peppers: chitaristul John Frusciante, care a scris unele dintre cele mai cunoscute melodii şi care a părăsit grupul în 2009, a revenit în formaţie şi a înregistrat acest single şi viitorul album cu colegii săi.

„Singurul nostru obiectiv este să ne pierdem în muzică. Ne-am petrecut mii de ore, împreună şi individual, perfecţionându-ne, pentru a face cel mai bun album posibil. Antenele noastre au fost în acord cu cosmosul divin, am fost extrem de recunoscători pentru oportunitatea de a fi împreună într-o cameră şi, încă o dată, să încercăm să ne îmbunătăţim. Zile, săptămâni şi luni petrecute ascultându-ne unul pe altul, compunând cu mare grijă”, au scris pe Facebook John, Anthony, Chad şi Flea.

Cel mai recent album lansat de RHCP este „The Getaway” (2016), vândut în peste 1,3 milioane de exemplare la nivel global.

Grupul rock Red Hot Chili Peppers a fost înfiinţat la Los Angeles în 1983. Stilul muzical al trupei californiene combină în principal elemente de rock şi funk, cu influenţe punk, metal şi rap. Grupul a câştigat şapte premii Grammy şi a lansat 11 albume de studio, care au fost vândute în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial. Din palmaresul trupei fac parte, între altele, şase premii Grammy, trei Brit Awards şi patru American Music Awards. În prezent, trupa e alcătuită din Flea (bas), Anthony Kiedis (voce), John Frusciante (chitară) şi Chad Smith (tobe).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.