Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Nicolae Ciucă doboară un record și se laudă, după numai o lună de mandat: Spune că a închis 21 de jaloane și ținte

Nicolae Ciucă are doar o lună de mandat, dar se laudă cu realizările pe care România și le-a asumat prin PNRR. România a atins 18 ”ținte și jaloane” din cele 21 pe care trebuia să le adopte până la sfârșitul anului, iar restul de 3 sunt trimise la aprobare. Ciucă a stabilit și un record: a convocat de 3 ori miniștrii în ședințe de guvern în numai o săptămână.

Potrivit prim-ministrului, în conturi există 1.850.000.000 de euro din pachetul de granturi, iar în ianuarie va intra în conturi suma de 1.940.000.000 de euro din pachetul de împrumut.

”Din cele 21 de jaloane și ținte, am reușit să le închidem pe toate, mai puțin 3 care sunt la Fondul European de Investiții și la BERD. Vom începe anul cu celelalte jaloane și ținte pe care trebuie să le îndeplinim până la jumătatea anului. Cele 3 au fost trimise, urmează să primim acordul pe ele.

Avem 507 jaloane și ținte și 64 de reforme și 107 investiții cuprinse în PNRR. Am primit deja 1,85 miliarde de euro din PNRR, banii sunt în țară.”, a precizat Nicolae Ciucă la TVR1.

Citește și: EXCLUSIV SURSE Premierul pe care Klaus Iohannis l-a refuzat își face partid și îl lansează la o dată cu însemnătate istorică .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.