Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | PNL nu cedează la şantajul USRPLUS: Situaţia bugetului Capitalei, motiv de blocaj în coaliţie

podul.ro
pnl usr

Consiierii PNL din CGMB anunță că susțin propunerea de buget inițiată de Primarul General, Nicușor Dan, după ce USR PLUS i-a cerut primarului general al Capitalei retragerea proiectului: „Avem așteptările noastre față de ceea ce trebuie făcut dar nu rezolvăm lucrurile decât lucrând împreună”.

„Au fost 6 săptămâni de discuții. Consilierii generali au fost în permanență consultați de Primar. 120 de ore de consultări cu oricine a fost interesat, din interior sau din exterior – s-a oferit posibilitatea si cetățenilor să își spună opiniile în dezbaterea publică Avem astăzi la vot propunerea de Buget a Municipiului București pentru 2021”, transmite Diana Mardarovici, consilier general PNL în CGMB, potrivit Mediafax.

Ea precizează că Partidul Național Liberal susține propunerea de buget inițiată de Primarul General, Nicușor Dan.

„Suntem parteneri corecți ai Primarului general si înțelegem să fim alături de eforturile lui in toate momentele în care are nevoie de sprijin și de înțelegere. Avem așteptările noastre față de ceea ce trebuie făcut dar nu rezolvăm lucrurile decât lucrând împreună. Facem acest lucru din respect pentru primar și, mai ales din respect pentru bucureșteni. Știm ca ei doresc să ne apucăm de treabă pentru București”, conchide Mardarovici.

Consilierii USR PLUS din Consiliul General i-au cerut Nicușor Dan să retragă proiectul de buget al Capitalei: „Avem motive să credem că estimările de venituri nu sunt realistice”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.