Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Poliția, după ce a trimis mascații ca să ia o fetiță de la o familie, în Mehedinți: 'Activitățile au fost coordonate de procurorul de caz'

fată copil luat cu forta

Scene uluitoare s-au petrecut azi, în localitatea Baia de Aramă, din județul Mehedinți. Procurori, repezentanți DGASPC am mers la locuința unei familii pentru a lua, cu forța, o fetiță de 8 ani, care a fost adoptată de o familie din Statele Unite. Totul, în baza unei decizii judecătorești despre care părinții care au crescut-o pe copilă în plasamant, până acum, spun că nu a fost dată corect.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit din cauza pensiilor speciale: ‘Nenorocitiiii’ .

Imginile cu copila smulsă din brațele mamei au emoționat o țară întreagă. Totul s-a petrecut sub privirle și în prezența a zeci de polițiști și mascați. Fetița repeta la nesfârșit ”Mami, nu vreau să plec! Mami, nu vreau să plec”. Conform legii, cei care au venit să preia fetița erau obligați să întrebe minorul dacă respinge respectiva familie și își dorește să plece. Nu doar că nu au făcut asta, dar au luat fetița cu forța și aceasta s-a lovit cu capul de asfalt.

Citește și: Mircea Badea îl atacă dur pe Klaus Iohannis: ‘Câinele nu pleacă de la măcelărie’

poliția Română a venit cu precizări despre această situație.

"În referire la aspectele apărute în spațiul public, cu privire la misiunea polițiștilor, derulată astăzi, pe raza localității Baia de Aramă, județul Mehedinți, facem următoarele precizări:

Polițiștii I.P.J. Mehedinți au fost delegați, de procurorul de caz, să pună în executare un mandat de percheziție într-un dosar de lipsire de libertate, emis de Curtea de Apel Craiova.

Citește și: Radu Banciu intervine în războiul dintre Marian Oprișan și ANI: ‘Nici în pânzele albe nu o să îți justifici averea’

Percheziția a avut loc într-o locație unde se afla un minor care a fost dat spre adopție prin hortărâre judecătorească definitivă.

Toate activitățile de la fața locului au fost coordonate de procurorul de caz, numărul polițiștilor prezenți în acea misiune stabilindu-se după o analiză realizată anterior, care a avut în vedere inclusiv riscurile la adresa ordinii publice care pot să apară pe fondul unui impact emoțional puternic.

Citește și: Primăria Capitalei ‘taie în carne vie’! Educația rămâne fără bani

În fapt, analiza s-a dovedit a fi corectă întrucât, într-un interval relativ scurt de timp, la fața locului s-au adunat aproximativ 50 - 60 de persoane.

Așadar, reiterăm faptul că principala misiune a polițiștilor a fost asigurarea și menținerea unui climat de liniște în zonă, iar în interiorul locuinței au intrat 3 polițiști care au însoțit procurorul de caz și reprezentanți ai DGASPC", se precizează în comunicatul Polițieii

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.