Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Promisiunea lui George Simion: 'Vom scăpa şi de acel certificat de intrare la restaurante, în instituțiile publice și la sălile de fitness'

captura youtube
George Simion

Co-președintele AUR, George Simion, se teme că partidul pe care îl reprezintă ar putea să fie scos în afara legii. Declarațiile au fost făcute duminică, 16 ianuarie, la Oradea, într-o acțiune electorală.

„Ne dau amenzi, ne dau dosare penale şi vor să scoată AUR în afara legii. O să-i lăsăm?”, a întrebat Simion, obţinând un răspuns rostit în cor: „Nu!” „O să încerce să ne însceneze multe, o să încerce să ne bage la puşcărie! Dacă ei mă omoară pe mine să vă duceți și voi peste ei!”, a cerut liderul AUR.

Vezi și: VIDEO - Adio certificat verde? Rafila: 'În acest moment nu mai văd urgența lui. Totul din rațiuni de operaționalizare'

„Promisiunea pe care v-o facem aici în Piaţa Unirii: pe lângă că am scăpat de certificatul de muncă nazist (n.r.: certificatul verde pentru locul de muncă), vom scăpa împreună şi de acel certificat de intrare la restaurante, în instituțiile publice și la sălile de fitness şi la restaurante. Nu e normal să-ţi ceară vreun act când te duci să faci sport! Mergem până la capăt! Aveţi încredere în voi, în naţiunea noastră, avem un viitor la noi acasă, iar viitorul este al patrioţilor, nu al globaliştilor. Mergem înainte cu Dumnezeu. Doamne ajută!",a spus Simion.

Copreședintele AUR nu a ratat momentul și a lansat o serie de critici și împotriva europarlamentarului Rareș Bogdan.

Vezi și: În Franța se poate: cu oameni în stradă în timp ce protestează, Parlamentul adoptă legea care instituie obligativitatea vaccinului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.