Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO PROTEST în fața sediului Ministerului de Interne: Dumitru Coarnă se joacă cu NERVII lui Marcel Vela și a scos SUTE de polițiști în stradă

Digi FM
dumitru coarna

E protest în fața sediului Ministerului de Interne. Sute de polițiști au ieșit în stradă pentru a-și cere drepturile salariale. Protestul se suprapune cu prezentarea bilanțului MAI, care va avea loc astăzi.

Citește și: Postul Paștelui va aduce AMENZI RECORD pentru comercianți: șeful ANPC anunță controale la sânge

"În urma comunicatului FSNPPC din data de vineri, 4 ianuarie a.c., privind notificarea depusă la  Primăriei Capitalei, pentru organizarea unor proteste, la sediul MAI, în zilele de 7-8 februarie,  precizăm că președintele organizației noastre, Dumitru Coarnă, a primit solicitări telefonice din partea conducerii Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (în baza Protocolului de colaborare), dar și a unor asociații ale cadrelor militare în rezervă și în retragere, care vor să se ralieze acțiunilor noastre de protest.

Reiterăm faptul că revendicările FSNPPC vizează, în esență, măsurile legislative adoptate de Guvern, în ultimii ani, sau reconfirmate prin OUG nr. 114/29.12.2018, cu privire la salarizarea polițiștilor / personalului contractual, înghețarea unor sporuri salariale la nivelul, și așa mic, al lunii dec. 2018, neacordarea, de 9 ani, a sumelor compensatorii / ajutoarelor prevăzute de lege la trecerea în rezervă, dar și modificările aduse regimului pensiilor militare de stat după apariția Legii nr. 223/2015.

În context, vom avea în vedere extinderea documentației necesare organizării protestelor în acord cu procedurile legale în vigoare", informează SNPPC.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.