Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Protest masiv în Stuttgart: Mii de persoane au ieșit în stradă pentru a manifesta împotriva restricţiilor antiepidemice

YouTube
protest stuttgart

Mii de persoane s-au adunat, sâmbătă, în centrul oraşului german Stuttgart pentru a protesta faţă de restricţiile antiepidemice, informează publicaţia Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Mitingul de protest se desfăşoară în zona Bad Cannstatt din Stuttgart. Conform organizatorilor, la protest participă aproximativ 6.000 de persoane, în timp ce forţele de ordine au estimat că sunt circa 2.500 de manifestanţi.

Citește și: ALERTĂ Şapte persoane au murit din cauza cheagurilor de sânge, după vaccinarea cu AstraZeneca, în Marea Britanie

Demonstraţia este organizată de Mişcarea "Gândire Laterală", care contestă restricţiile antiepidemice. Pe pancartele protestatarilor scrie: "Unde sunt unitatea, drepturile şi libertatea?" şi "Suntem în război! Partidele şi instituţiile împotriva cetăţenilor!.

Demonstranţii nu poartă măşti medicale şi nu respectă distanţa de siguranţă recomandată pentru evitarea contagierii.

Tot în Stuttgart s-au adunat unii contrademonstranţi, iar autorităţile depun eforturi pentru evitarea confruntărilor între cele două grupuri de manifestanţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.