Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO REVOLTĂTOR Asistentă medicală filmată în timp ce brusca un bebeluș născut cu paralizie - Femeia este însărcinată

Adevarul.ro.
asistenta bebelus bruscat

Un bebeluș născut cu paralizie și abandonat în spital a fost bruscat de asistenta medicală care îl hrănea, scena fiind filmată de mama unui alt copil internat în Spitalul Județean de Urgență Târgoviște și postată pe facebook. Conducerea unității a concediat-o pe femeie.

Pe imaginile postate pe facebook de mama unui copil internat se vede cum o asistentă medicală bruschează un bebeluș pe care îl hrănea. Când acesta încearcă să se miște, asistenta îl trântește în pătuț, scrie Mediafax.

„Uitați-vă la ce se întâmplă în spitalul județean din Târgoviște. Poți da mai departe poate așa va fi dată afară, săracul bebeluș of off”.

Imaginile au ajuns și la conducerea Spitalului Județean Târgoviște, directorul unității medicale, Claudiu Dumitrescu, declarându-se „consternat”. Acesta a decis convocarea comisiei de disciplină și a propus desfacerea contractului de muncă al asistentei.

„Suntem consternați. Am convocat comisia de disciplină. Propunerea este desfacerea contractului de muncă. Fapta e gravă. E cea mai gravă. Nu discut de reduceri salariale. S-a întâmplat pe secția de Pediatrie”, a a spus, marți, Claudiu Dumitrescu.

Surse medicale din cadrul Spitalului au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că bebelușul bruscat este născut cu paralizie, fiind abandonat.

Citește și: Liviu Dragnea vine cu explicații EXPLOZIVE - Ce conținea protocolul secret semnat cu SRI

Și Poliția s-a sesizat în acest caz, iar după ce au vizionat imaginile de pe facebook au deschis o anchetă.

„Efectuăm cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului”, a declarat Alexandru Ciurea, purtătorul de cuvânt al Poliției Dâmbovița.

Asistenta medicală lucrează la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște de aproximativ un an și jumătate și este însărcinată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.