Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO REVOLTĂTOR cu polițiști din Iași care dezumflă roțile unor biciclete

www.stiripesurse.ro
Politia Locala

Doi polițiști locali din Iași au fost filmați în timp ce dezumflă roțile unor biciclete din oraș, după ce mai mulți locuitori s-au plâns că nu se simt în siguranță. Imaginile au ajuns pe Facebook, iar pentru gestul lor, agenții sunt cercetați disciplinar, transmite MEDIAFAX.

Cei doi angajaţi ai Poliţiei Locale din Iaşi sunt cercetaţi disciplinar, după ce, pe Facebook au apărut imagini în care agenții sunt filmați în timp ce dezumflă roţile unor biciclete.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Locale Iaşi, imaginile au fost filate în zona Halei Centrale din oraș, locul de unde au fost primite numeroase sesizări de la ieșeni care au spus că se simt în pericol din cauza bicicliștilor. Chiar și așa, conducerea Poliției Locale Iași dezaprobă astfel de gesturi și a început o anchetă disciplinară faţă de cei doi poliţişti.

Citește și: Eugen Teodorovici, anunț de ULTIM MOMENT - Când se discută rectificarea bugetară în Guvern

„Instituţia se detaşează de astfel de acţiuni. Poliţiştii locali nu ar fi trebuit să recurgă la astfel de gesturi. Acţiunile poliţiştilor locali, în schimb, au fost repetate în zona Hala Centrală, deoarece am primit sesizări atât scrise cât şi prin intermediul dispeceratului Poliţiei Locale, cum că locatarii din zonă, dar şi trecătorii se simt în pericol din cauza manevrelor pe care aceşţi bicicilişti le fac. (...) Poliţiştii nu ar fi trebuit să recurgă la un astfel de gest, ci doar să aplice prevederile legale în vigoare. Bicicliştii vor fi sancţionaţi contravenţional de către lucrător. (...) La nivelul instituţiei a fost demarată o procedură de cercetare disciplinară, urmând pentru cei doi poliţişti să se ia o măsură dispusă de către comisia stabilită", a declarat Nicoleta Deciu, purtător de cuvânt al Poliţiei Locale Iaşi.

Potrivit acesteia, în urmă cu două săptâmâni, o femeie în vârstă s-a lovit cu capul de caldarâm, după ce a fost lovită de unul dintre biciclişti în zona în care polițiștii au fost filmați când dezumflau roțile unor biciclete.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.