Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Românii din Italia sunt în alertă - Situația este tot mai gravă: 'Nu mai este de trăit aici'

7lucruri.ro
romani italia

Naty Badea, sora cunoscutului prezentator TV Mircea Badea, a vorbit despre experiența sa de viață în Italia. Ea s-a stabilit acolo împreună cu fiica ei în 2021, însă acum vorbește despre nemulțumirile legate de creșterea infracționalității în întreaga țară.

Naty Badea, sora cunoscutului prezentator TV Mircea Badea, a făcut declarații puternice despre viața în Italia. Ea a subliniat nivelul alarmant de infracționalitate care a cuprins această țară. "Nu mai este de trăit în Italia", a declarat ea, atrăgând atenția asupra creșterii semnificative a criminalității. "Vreau să vă atrag atenția asupra unui fenomen și să fiți foarte atenți dacă veniți ca turiști. Infracționalitatea a ajuns la cote alarmante, chiar și sub cerul albastru al Italiei însorite. Avem jafuri pe străzi, în magazine și chiar în locuințe, uneori în plină zi. Nu am auzit în viața mea de atâtea incidente de acest fel cum se întâmplă aici în ultima perioadă", a explicat ea, conform Click.ro.

Potrivit româncei, orașele cel mai grav afectate sunt Roma și Milano, destinații frecventate de turiști, unde se înregistrează cele mai multe incidente. "La Roma și Milano, atenție! Dacă vizitați aceste locuri, nu expuneți nimic de valoare. Este posibil ca să vă fie furat chiar și un ceas, împreună cu mâna pe care îl purtați. Și asta nu numai în locuințe, ci și pe stradă", a atras ea atenția.

Naty Badea a relatat și despre un incident care a avut loc în orășelul italian unde locuiește: „Patronul unei cofetării de unde mâncam eu, pe stradă, i-au luat Rolex-ul de la mână de o domnișoară pe bicicletă. L-au operat, ca să zic așa, a operat problema, i-a luat ceasul de la mână. L-a și dărâmat pe om, fiind foarte bătrân, a fost foarte afectat”, a mai spus sora lui Mircea Badea. „Dacă mergeți în aceste locuri, nu vă expuneți nimic de valoare. E posibil ca pentru un ceas să vă ia cu tot cu mână.”.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.