Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Smiley pregătește organizarea unui concert inedit în luna august, după ce în ultima perioadă a lucrat foarte mult în studio

ziarelive.ro
smiley

Artistul Smiley pregătește organizarea unui concert inedit în luna august, după ce în ultima perioadă a lucrat foarte mult în studio, anunță MEDIAFAX.

Smiley declară că partea online a fost întotdeauna importantă pentru el.

Citește și: Replică dură din partea USR PLUS, despre anunțul lui Ludovic Orban : ‘PNL prezintă sondaje măsluite’ .

„O să mă străduiesc să mai fac nişte concerte pentru că este horror să nu te întâlneşti cu oamenii să cânţi! Mi-am făcut live-uri în casă, mi-am amenajat studio în mansardă. Mi-am făcut platou, mi-am luat lumini, cameră, microfoane, lavariere, pregătesc ceva mai complex. (…) Acum pregătesc un concert foarte inedit pentru august. Este ceva ce n-aţi mai văzut în viaţa voastră”, a spus acesta.

Citește și: Cristoiu: ‘Este clar că se țintește scaunul dlui Cercel. Deja a apărut un concurent și trebuie neapărat să plece’

Smiley a povestit că în perioada cât a stat aacsă i-a fost foarte greu, astfel că s-a gândit că trebuie să producă ceva.

„Petrec cel mai mult timp în studio, lucrez şi pentru mine pentru albumul viitor şi pentru artiştii Ha şi pentru alţi artişti. Am lucrat foarte mult în perioada asta, le-am şi spus colegilor de la studio că îmi doresc să mă afirm”, a povestit Smiley.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.