Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Sorin Cîmpeanu concurează cu Marcel Ciolacu: Liderul PSD a urcat pe trotinetă, ministrul Educației s-a băgat la joc cu copiii

Sorin Cîmpeanu a reușit să redeschidă Baza Sportivă Cireșarii, după ce Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, condusă de rectorul Răzvan Ionuț Teodorescu, s-a implicat decisiv și a reamenajat-o gratuit pentru copiii din Sectorul 1, fără implicarea autorităților locale.

Dacă Marcel Ciolacu a făcut spectacol și a uimit pe toată lumea când s-a plimbat cu o trotinetă electrică, ministrul Educației a ridicat ștacheta alături de sutele de copii. Cîmpeanu s-a băgat la ”joc”, la propriu. A urcat pe scenă alături de cele mai mici dansatoare, iar apoi a schimbat ”ringul”. S-a dus pe terenul de fotbal, cu băieții, unde nu a ezitat să își dea jos sacoul de ministru și să dea lovitura la o partidă. Efortul i-a fost răsplătit cu un tricou personalizat cu numele său și numărul 1 pe spate. Și, dacă tot era în formă, Cîmpeanu a jucat și tenis... de cîmp! Pe zgură, în pantofii de lucru, pentru că nu era în planul său să dea cu racheta în mingi.

Sorin Cîmpeanu a stat la poze cu cei mici, cu părinții și bunicii lor. Primarul Clotilde Armand nu a vrut să vină la eveniment, iar ministru a făcut un apel la ea să se implice măcar de acum încolo în gestionarea Bazei Cireșarii, dacă la reamenajarea ei nu a vrut să contribuie.

”Fără educație, fără aceste tinere generații, nu ne putem imagina un viitor. Este un proiect de suflet, acest club ”Cireșarii”. Am avut un parteneriat cu Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București prin care s-au făcut toate aceste lucruri pro-bono. Azi îl deschidem către comunitatea locală. Totul este în interesul copiilor. Sunt peste 2.000 de copii înscriși în Clubul Cireșarii. Avem nevoie de parteneriat cu comunitatea locală, pentru că este nevoie de întreținere în fiecare zi.

Ministerul Educației, USAMV, ISMB se implică cât pot, dar este nevoie de un parteneriat cu fiecare dintre dumneavoastră și cu autoritatea locală. Îmi place să cred că autoritatea locală vă va sprijinu cu servicii prompte de salubritate, de pază, pentru ca toți copiii să se afle în siguranță, de iluminat și, cel mai greu de realizat, de întreținerea spațiului verde. Sunt convins că acest parteneriat va putea fi implementat de azi înainte.

Este prima zi 1 Iunie când le putem vedea zâmbetele copiilor, nu mai trebuie să poarte acea mască. Ne bucură zâmbetele voaste! Toți copiii merită o copilărie fericită.”, a spus Sorin Cîmpeanu

.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.