Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Suporterii marocani au fost decepţionaţi, după ce naționala lor a terminat doar pe 4 Mondialul de fotbal

foot01.com
Maroc fotbal

De la Rabat la Lille, decepţia era prezentă în rândul suporterilor echipei Marocului, sâmbătă, după înfrângerea contra Croaţiei în meciul pentru locul 3 de la Cupa Mondială din 2022, chiar dacă unii preferă să reţină parcursul istoric al "Leilor din Atlas", informează AFP.

Fără comparaţie cu precedentele scene de bucurie populară, doar câteva zeci de persoane au sărbătorit sâmbătă seara prestaţia jucătorilor marocani în centrul capitalei Rabat în sunet de claxoane şi vuvuzele, scrie agerpres.ro.

"Noi am sperat că ei vor câştiga cu Franţa în semifinale, dar şi cu Croaţia şi vor aduce medalia de bronz, însă nu s-a întâmplat aşa", a constatat Fatema Zahra, o suporteră de 23 de ani.

În ciuda înfrângerii, mulţi s-au declarat mândri de parcursul elevilor lui Walid Regragui, prima echipă africană care a ajuns într-o finală de Cupă Mondială. Până la Mondialul din Qatar, echipele africane nu au mers niciodată mai departe de sferturile de finală.

Selecţionata Croaţiei a câştigat medaliile de bronz la Cupa Mondială de fotbal din Qatar, după ce a învins echipa Marocului cu scorul de 2-1 (2-1), sâmbătă, pe Khalifa International Stadium din Ar-Rayyan, în finala mică a competiţiei.

Vicecampioana mondială din 2018 s-a impus meritat în faţa revelaţiei ediţiei actuale, Marocul, rămasă fără suflu pe linia de sosire. Josko Gvardiol (7) şi Mislav Orsic (42) au înscris pentru echipa antrenată de Zlatko Dalic, în timp ce Achraf Dari (9) a marcat golul echipei africane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.