Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Un celebru medic ATI, după ce a văzut imaginile de la Spitalul Foișor: 'Este incredibil, nu am crezut că o să văd așa ceva. E crimă cu premeditare'

Tudor Ciuhodaru, medic ATI, a vorbit, vineri seara, despre situația din București, unde pacienții din Spitalul Foișor sunt evacuați de urgență. Ciuhodaru spune că ceea ce se întâmplă în capitală este ”crimă cu premeditare”.

”Nu am crezut că o să văd așa ceva vreodată! Este incredibil, nu am crezut că o să văd așa ceva. E crimă cu premeditare. Ce țară europeană, ce țară NATO? Aceste imagini sunt absolut revoltătoare. Noaptea ca hoții, pacienții din România sunt scoși din spitale și aruncați în stradă.”, a spus Tudor Ciohodaru, eurodeputat PSD, la Antena 3.

Citește și: VIDEO Raed Arafat dă detalii despre EVACUAREA URGENTĂ a Spitalului Foișor: 'Avem nevoie de paturile de terapie intensivă'

Totodată, conform unor informații din preajma medicilor din Spitalul Foișor, este posibil ca unii dintre pacienții externați să aibă COVID-19. Asta înseamnă că ei trebuie testați, la fel și cei care au intrat în contact cu ei.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.