Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Un celebru top-model, verişoară a prinţesei Diana şi muza lui Karl Lagerfeld, A MURIT

stella tennant

Manechinul scoţian Stella Tennant, verişoară îndepărtată a prinţesei Diana şi muză a lui Karl Lagerfeld, a murit subit, marţi, la vârsta de 50 de ani, a anunţat familia sa pentru cotidianul britanic The Guardian.

"Cu mare tristeţe vă anunţăm moartea subită a Stellei Tennant pe 22 decembrie. Stella a fost o femeie formidabilă şi o inspiraţie pentru toţi. Ne va lipsi", a declarat familia.

Citește și: Clotilde Armand, făcută praf: ‘E bună și ca brad de Crăciun’

Nepoata ducelui Andrew Cavendish, Stella Tennant a fost o verişoară îndepărtată a prinţesei Diana.

Ea a debutat ca manechin în anii 1990 lucrând pentru fotograful Steven Meisel, înainte de a semna în 1996 un contrat de exclusivitate cu Karl Lagerfeld la Channel.

Citește și: Circ total! Chemat la Tribuna Parlamentului, Florin Cîțu a fost huiduit! Ludovic Orban a reacționat imediat: ‘Cei care huiduie să se ducă pe stadion’

Stella Tennant are "chipul şi atitudinea epocii noastre", a declarat într-o zi Karl Lagerfeld. "Ea nu corespundea strălucirii anilor '90. Ea este cu adevărat o frumuseţe pentru sfârşitul de secol", a mai spus el.

De-a lungul celor aproape 30 de ani de carieră, ea a pozat pentru reviste prestigioase precum Harper's Bazaar şi Numéro. A colaborat cu versiunile franceză, britanică şi italiană a revistei Vogue. Aerul său androgin şi alura un pic punk i-au permis să se distingă între manechinele generaţiei sale.

Citește și: Emilia Șercan și Oana Pellea, solicitare către Klaus Iohannis! Îi cer preșdintelui să nu accepte numirea lui Sorin Cîmpeanu la Ministerul Educației .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.