Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Un polițist din Constanța a BĂGAT un bărbat în comă și a PLECAT de la locul incidentului: CINE l-a dat de gol

Ziua Constanta
Politist bataus

Un ofițer din cadrul IPJ Constanța este acuzat că a lovit un bărbat de 55 de ani cu picioarele în cap, în apropierea unui bar din Constanța. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au cerut marți arestarea preventivă a unui inculpat aflat în stare de reținere, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală.

Inculpatul este ofițer de poliție în cadrul IPJ Constanța, scrie Mediafax.

Din probatoriu rezultă că vineri polițistul i-a aplicat unui bărbat de 55 de ani lovituri cu piciorul, la nivel capului.

„În urma loviturilor, victima are nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale, în cazul supraviețuirii (prognostic rezervat), viața i-a fost pusă în primejdie prin hemoragie meningo-cerebrală, necesitând îngrijiri medicale în condiții de terapie intensivă (comă, stop cardio-respirator resuscitat); ținând cont de topografia leziunilor traumatice și de gravitatea lor, cel mai probabil mecanismul de producere a fost lovire cu piciorul la nivelul feței și mentonului cu hiperextensia capului”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Conform presei locale, polițistul l-a urmărit pe bărbat la ieșirea din bar și l-a bătut, iar mai apoi a plecat de la locul incidentului, fiind observat de un băiat care livra pizza și care a dat alerta la 112.

Conform acestuia, inculpatul și victima frecventau același bar, iar agresiunea s-a produs în apropierea acestuia. Motivația agresiunii nu a fost stabilită până acum.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.