Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Unul dintre cântăreții preferați ai adolescenților români a murit din cauza unei tumori cerebrale la numai 33 de ani

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Tom Parker, cunoscut ca membru al grupului britanico-irlandez The Wanted, a murit la 33 de ani, din cauza unei tumori cerebrale.

Într-un mesaj postat pe contul de Instagram, grupul a anunţat că este "devastat de moartea tragică şi prematură” a lui Tom Parker.

"Tom a fost un soţ uimitor pentru Kelsey şi tată pentru Aurelia şi Bodhi. Era fratele nostru, cuvintele nu pot exprima pierderea şi tristeţea pe care le simţim. Mereu în inimile noastre", a anunţat grupul.

Tom Parker a anunţat în 2020 că a fost diagnosticat, în urma a două atacuri, cu tumoare cerebrală inoperabilă, scrie news.ro.

În ianuarie 2021, el afirmase că răspunde bine la tratament.

Parker a fondat grupul The Wanted în 2009 împreună cu Max George, Siva Kaneswaran, Jay McGuiness şi Nathan Sykes. Ei au devenit cunoscuţi în 2010 cu piesa „All Time Low”, care a ajuns pe primul loc în topul britanic al single-urilor. Un alt cântec al grupului, „Glad You Came”, lansat în 2011 împreună cu al doilea album, „Battleground”, a ajuns pe locul al treilea în Billboard Hot 100. Între piesele cunoscute ale grupului se numără „Heart Vacancy”, „Lose My Mind” şi „Chasing the Sun”.

Grupul s-a destrămat în 2014, pentru ca membrii să realizeze proiecte solo. Între altele, Tom Parker a jucat rolul Danny Zuko într-o producţie a musicalului „Grease”.

Trupa s-a reunit în septembrie 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.