Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Valeriu Gheorghiță anunță un succes RĂSUNĂTOR pentru etapa I de vaccinare: Sunt vaccinate 75% din numărul persoanelor eligibile

inquamFOTO
valeriu gheorghita

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a anunțat datele statistice pentru vaccinarea din România. Astfel, potrivit lui Gheorghiță, numărul românilor care și-au dorit să se vaccineze a fost mare. În privința celor din etapa I un procent de 75% din persoane au fost vaccinate, iar 89% din cei rămași sunt deja programați.

„Sunt vaccinate 75% din numărul persoanelor celor eligibile din faza I, iar programate sunt în proporție de 89% din cele eligibile care pot fi vaccinate.

Etapa a doua a început pe 15 ianuarie. Avem active 659 de centre de vaccinare. Platforma de programare a fost pusă în 15 ianuarie în funcție.

16% din programări au fost făcute la call-center, prin medicul de familie - 12%,  individual de oamenni  - 44%, iar 28% prin intermediul angajatorlor”, a spus Valeriu Gheorghiță, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.