Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mișcări tectonice în Liga I! Viitorul CFR Cluj a fost decis de finanțatorul clubului: 'Să nu mai aducă bani de acasă'

https://www.telekomsport.ro/
nelutu varga

Președintele CFR Cluj, Cristi Balaj, a anunțat strategia clubului pentru următoarele sezoane, în condițiile în care „feroviarii” au ratat pentru prima dată titlul după cinci ani în care au dominat fotbalul românesc.

„Finanțatorul nostru e în continuare dispus să investească și o va face în continuare. Obiectivul nostru este ca într-un an, doi, trei, să fim un club sustenabil, iar finanțatorul să nu mai aducă bani de acasă. Cred că am fost suficient de clar", a spus Cristi Balaj, la Digi Sport Special.

La finalul partidei, Dan Petrescu a fost foarte nervos și a avut mai multe reproșuri la adresa adversarilor. Cristi Balaj, președintele CFR Cluj, a transmis un mesaj împăciuitor, în care a dezmințit dezmintă supărarea colegilor săi.

„Clubul CFR Cluj felicită clubul Farul Constanța pentru trofeul câștigat! Au meritat, am spus-o de acum două săptămâni. Faptul că au venit cu cei mai buni jucători e un lucru normal, pe care îl apreciem și pe care îl vrem în fotbalul românesc.

E la fel cum s-a întâmplat cu FC Voluntari anul trecut, când a încurcat-o pe FCSB, sau cu Sepsi, care a bătut-o pe Craiova. Le dorim celor de la Farul să realizeze performanță în Europa, cel puțin câtă am făcut noi.

Dan Petrescu a trăit meciul, fiind final de campionat, peste 61 de partide jucate, a trăit la intensitate mult mai mare față de adversari. Probabil de aici apare această stare fizică precară a lui (n.r. antrenorul CFR-ului nu s-a prezentat la flash-interviu pe fondul unei stări de rău)", a mai spus Cristi Balaj.

Context

CFR Cluj a pierdut duminică, pe propriul teren, scor 1-2, meciul din ultima etapă a play-off-ului, cu Farul Constanţa, dar s-a calificat pentru barajul care asigură prezenţa în Conference League. La finalul meciului, antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a avut o criză de nervi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.