Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viktor Orban, față în față Chuck Norris! Dialog picant între cei doi: 'Cam 90% dintre comentariile despre mine sunt negative'/ 'Deci ești un fel de Trump'

Index.hu
viktor orban chuck norris

Premierul maghiar Viktor Orban a primit o vizită inedită. Chuck Norris a venit la Budapesta, iar liderul Executivului de la Budapesta i-a prezentat Forțele speciale maghiare, despre care șeful partidului de guvernământ spune că sunt cei mai pregătiți în ceea ce privește apărarea populației, informează B1 Tv.

„Mă bucur să te cunosc! Am citit atât de multe despre tine, că simt că parcă deja ne cunoașteam”, i-a spus celebrul actor liderului maghiar.

După formalitățile de rigoare, cele două personalități n-au putut rata ocazia de a vorbi puțin și de spre politică.

Un fost ministru din Guvernul Cioloș iese la atac și avertizează: 'Rectificarea bugetară este negativă. Vom avea inflație'


„Cam 90% dintre comentariile despre mine sunt negative”, a spus Viktor Orban.

„Deci ești un fel de Trump”, i-a replicat expertul în arte marțiale.

Premierul maghiar i-a plimbat puțin prin oraș pe Chuck Norris și pe însoțitoarea sa, vorbindu-le acestora un pic despre orașul de unde provine, Székesfehérvár. Mai apoi, cei trei au mers la sala de antrenament a Forțelor speciale maghiare. „Sunt cei mai buni când vine vorba de apărarea populației”, a început Orban prezentările.
Surpriza militarilor a fost una uriașă, dat fiindcă Chuck Norris nu este doar un actor celebru, ci a servit la rândul său sub stindardul Forțelor Aeriene ale Statelor Unite ale Americii. Luptătorii și-au desfășurat antrenamentul în mod obișnuit, aparent într-o notă mai veselă decât de obicei, iar la final au făcut o poză de grup cu celebrul luptător american.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.