Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Violeta Răduț, deputat PSD: Pentru liberali, copiii, pensionarii, șomerii, economia nu prezintă nicio importanță! Ci voturile!

facebook.com
Violeta Radut

Deputatul PSD, Violeta Răduț, critică dur felul în care actuala guvernare se raportează la evenimentele majore prin care trece țara. Ea susține că Guvernul liberal pare mai degrabă interesat de alegeri decât de a gestiona cum trebuie Criza sanitară și economică generată de noul coronavirus, iar începutul școlii a fost lăsat de tot în voia sorții:

”Haos, ipocrizie și cinism!

Acestea sunt "principiile" pe baza cărora guvernează liberalii.

La doar câteva zile de după deschiderea școlilor, aflăm că sunt deja 300 de unități de învățământ care intră pe scenariul roșu.

Mai aflăm că guvernul vrea să taie 50% din valoarea tichetelor de grădiniță.

După ce nu au vrut să dubleze alocațiile copiilor, acum s-au gândit că nici familiile defavorizate nu merită sprijin din partea statului.

După ce nu au vrut să asigure tabletele pentru elevi, acum, când tot mai multe școli vor trebui să deruleze cursuri online, probabil se vor spăla pe mâini și vor spune că nu au știut primarii, eventual PSD, să gestioneze situația.

În schimb, au avut grijă să aloce în prag de alegeri peste un miliard de la buget către primăriile liberale și apropiate de partid, au avut bani să împartă măști de la sediile de partid, au avut bani să asigure tablete pentru alegeri, au avut bani să plătească propaganda electorală.

Pentru liberali, copiii, pensionarii, șomerii, economia nu prezintă nicio importanță! Ci voturile!”, susține parlamentarul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.