Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Violonistul David Garrett revine în România în 2020, pentru două concerte, la Cluj-Napoca și București

Concert

Violonistul David Garrett, starul internațional care a cucerit publicul din România în anul 2018, cu două reprezentații sold-out ale concertului "Explosive Live" și cu programele din cadrul Festivalului Internațional "George Enescu", revine în 2020 pentru două concerte, la București și Cluj-Napoca, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Jandarmerița bătută în timpul protestelelor din 10 august 2018 mută în forță împotriva Jandarmeriei

Concertele fac parte din turneului mondial "Unlimited Live" și vor avea loc pe 21 octombrie 2020, la Sala Palatului din Capitală, şi pe 23 octombrie 2020, la BT Arena din Cluj-Napoca.

Folosind o tehnologie inovatoare de ultimă generație pentru a crea o fuziune între componenta muzicală și vizuală cu experiența unui concert-cinematografic uimitor, violonistul rockstar David Garrett îi va cuceri pe admiratorii din România cu melodii noi, cu aranjamente muzicale unplugged, precum și cu cele mai emoționante interpretări ale celor mai apreciate hituri internaționale. Fie că este vorba despre melodii pop sau muzică clasică, celebrul violonist german David Garrett fascinează publicul cu virtuozitatea sa unică.

Citește și: Liderul PSD,despre eliminarea pensiilor speciale: Ori e desființatare la toata lumea, ori nu

Pentru a celebra zece ani de concerte susținute în întreaga lume, David Garrett și echipa sa au pregătit cu meticulozitate programul show-ului "Unlimited Live", un concept care a fost gândit și planificat mai mult de un an. Electrizant și intim în același timp, noul său show "Unlimited Live" a făcut furori la nivel internațional, fiind vizionat în anul 2019, de peste 200.000 de fani. Biletele au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.