Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorel Cataramă: 30.000 de morți nu justifică suspendarea drepturilor și libertăților omului

catarama3

Omul de afaceri Viorel Cataramă a apreciat duminică seară la Antena 3 că „1.000, 10.000 sau 30.000 de morti nu justifică” măsuri de încălcare a drepturilor și libertăților fundamentale în lupta cu noul coronavirus.

Viorel Cataramă a adăugat că nu a negat niciodată existența virusului COVID-19, dar economia trebuie lăsată să funcționeze pentru că oricum „în România mor 750 de oameni pe zi”. Cataramă a mai apreciat că românii au fost „injectați cu frică” și că „Presedintele Romaniei si Parlamentul sunt vinovate de genocidul care are loc in Romania”.

Viorel Cataramă a participat recent la un protest în Piața Victoria pe tema restricțiilor introduse de autorități în starea de urgență și în starea de alertă. De asemenea, afaceristul a spus recent că vrea să se infecteze cu COVID-19 pentru a demonstra că nu se justifică măsurile impuse de autorități. El s-a dus într-un focar de coronavirus în Ialomița, unde s-a îmbrățișat cu mai mulți oameni posibil infectați. Testul RT-PCR a arătat că Viorel Cataramă nu a reușit să se infecteze.

Citește și: Mutare explozivă anunțată de Marcel Ciolacu: Parlamentul nu va intra în vacanță; răsturnarea Guvernului e o variantă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.