Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorel Cataramă, despre contracandidații săi: 'Sper că nu apelează la Ilie Bolojan şi atunci când vor să facă sex!'

arhiva personala
Viorel Catarama

Viorel Cataramă este candidatul  Pro România la Bihor și deschide lista pentru Senat în județ. Candidaţii liberali nu au curaj să vină în faţa oamenilor fără Ilie Bolojan, în timp ce candidaţii PSD Bihor „sunt demni de compasiune”, a declarat Cataramă. El a fost prezent la Oradea alături de fostul prefect Claudiu Pop, primul candidat la Camera Deputaţilor, şi coordonatorul Pro România Bihor, Octavian Bara.

Deşi e născut în Bacău şi are „buletin” de Bucureşti, Cataramă a ținut să sublinieze că nu este nicidecum străin de Bihor, având afaceri aici din 1985, iar din anul 1991 propria fabrică de mobilă în Beiuş, în care a investit în timp 10 milioane de dolari.

“Sper ca cei de la PNL să aibă minimul curaj să vină fără domnul Bolojan. Dar dacă nu se întâmplă lucrul acesta, accept să discut şi cu domnul Bolojan”, a spus Cataramă, cu referire la afişele electorale ale candidaţilor PNL Bihor, unde toţi pozează alături de noul șef al Consiliului Judeţean Bihor, relatează ebihoreanul.ro.

Citește și: Violeta Alexandru îi răspunde lui Kelemen Hunor și dă vina pe președinții de CJ: 'Să meargă să bată la ușa președintelui Consiliului Județean!'

“Campania electorală văd că o face preşedintele Consiliului Judeţean, candidaţii nu vor să dea singuri piept cu oamenii. Nu au curaj, forţă, pricepere, sunt fricoşi să vină singuri. Au nevoie de o proptea. Sper că domnii candidaţi Carp, Căuş şi Cupşa nu apelează la Ilie Bolojan şi atunci când vor să facă sex”, a comentat Cataramă, numindu-l pe Bolojan „liberal bugetar”, spre deosebire de sine, care este „liberal antrenprenor”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.