Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă a dezvăluit tot! Ce i-a spus premierul băiatului care a cântat imnul, la începutul ședinței solemne a Guvernului

Vioricas Dancila

Viorica Dăncilă a declarat că i-a spus băiatului care a cântat "Deșteaptă-te române", la începutul ședinței solemne a Guvernului de la Alba Iulia, că este un bun român. Premierul l-a îndemnat pe copil "să păstreze în suflet mândria de a fi român".

"I-am spus că este un bun român, că am văzut la el patriotism pe care poate nu l-am văzut la oameni mult mai maturi și să păstreze în suflet mândria de a fi român", a afirmat Viorica Dăncilă, fiind întrebată ce i-a transmis băiatului care a cântat imnul național, conform Mediafax.

Ședință solemnă la Alba Iulia - Ce cadou a primit Viorica Dăncilă cu ocazia Centenarului: 'Îl voi folosi la preluarea Președinției Consiliului UE'

Guvernul s-a reunit, joi, în ședință solemnă la Alba Iulia, cu prilejul celebrării Centenarului.

Cabinetul Dăncilă a aprobat, în ședința solemnă de joi, la Alba Iulia, o ordonanță de urgență privind implementarea programului guvernamental "gROwth-Contul individual de economii Junior Centenar".

Executivul a adoptat și o ordonanță de urgență pentru modificarea articolului 1 din Legea nr.49/1991 privind acordarea de indemnizaţii şi sporuri invalizilor, veteranilor şi văduvelor de război.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.