Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă critică rezoluția PE împotriva României: E politică, profund incorectă. E absolut regretabil că europarlamentari români au votat împotriva țării

Vioricas Dancila

Premierul Romaniei sustine, referitor la rezolutia referitoare la tara noastra, adoptata in Parlamentul European astazi, ca este incorecta, criticând europarlamentarii romani care au votat in favoarea rezolutiei.

"E o rezoluție politică. Profund incorectă, nu are temei deloc în anumite puncte și nici nu se referă la România, în altele. E o luptă politică între populari și social-democrații din Parlamentul European. S-au respins amendamentele referitoare la protocoalele secrete. Se dă vină pe Jandamerie. Este absolut regretabil ca s-au gasit europarlamentari romani sa voteze impotriva României. Sunt cateva limite pe care nu ar trebuie sa le incalce un bun roman. Un bun roman nu voteaza niciodata impotriva propriei tari. E trist sa vezi romani votand impotriva Romaniei, asa cum am vazut in aceasta situatie. Oricine poate constata convergenta acestor dorinte de darmare a guvenului actual. E asa disperare mare sa plece guvernul ca sa ce? Cine sa vina? Cu ce spirjin parlamentar?Dar vedem reactiile altor state in legatura cu declaratiile presedintelui. E clar ca toti au mers pe aceeasi lungime de unda. Acest lucrur e reliefat de votul dat astazi", a declarat Viorica Dancila la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.