Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, la deschiderea anului universitar: 'Ca prim-ministru am abordat Sănătatea şi Educaţia ca priorităţi'

dancila umf craiova

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a afirmat, luni, că dezvoltarea societăţii trebuie gândită în jurul a doi piloni - Sănătate şi Educaţie. 

„Dezvoltarea noastră ca societate trebuie gândită în jurul a doi piloni - Sănătate şi Educaţie. Ca prim-ministru am abordat Sănătatea şi Educaţia ca priorităţi de guvernare. (...) Domeniul medical se confruntă cu probleme acumulate în mulţi ani. (...) Actuala coaliţie şi Guvernul pe care îl conduc investesc în Sănătate", a declarat Dăncilă, la festivitatea de deschidere a anului universitar la Facultatea de Medicină din cadrul UMF Craiova.

De asemenea, Dăncilă i-a îndemnat pe studenți să fie „determinați” și a adăugat că România are nevoie să își păstreze în țară profesioniștii din sistemul medical.

Solidaritate între Parlament şi Cotroceni: Faţadele celor două palate, iluminate în roz

„Dragi studenți, trăiți una din cele mai frumoase și intense perioade ale vieții, perioada studenției este cea în care vă stabiliți drumul profesional și vă desăvârșiți personalitatea. Sunteti profesioniștii de mâine, cei care vor avea grijă de sănătatea generațiilor viitoare și care vor face să dăinuie valorile acestui popor. Știm cu toții că trecerea la responsabilitățile vieții de om matur nu este ușoară, probabil că unii dintre voi deja se confruntă cu dificultăți care le răpesc din timpul pe care îl pot acorda studiului, dar cu cât veți fi mai determinați în a urma drumul pe care l-ați ales, cu atât satisfacțiile vor fi mai mari. Succesul vostru este succesul întregii societăți, România are nevoie de voi, are nevoie să își păstreze acasă profesioniștii din sistemul medical. Sunt convinsă că aveți forța și perseverența să vă construiți carierele pe care le doriți și că veți dobândi priceperea să faceți lucrurile cât mai bine. Mult succes în noul an universitar”, a mai spus Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.