Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă arată pisica parlamentarilor pro-moțiune: Fără PNDL 1, PNDL 2 și FDI vor fi mari nemulțumiri

Inquam Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă le-a transmis luni parlamentarilor care se gandesc sa voteze motiunea de cenzura ca vor avea de dat explicatii cetatenilor care i-au votat daca pica Guvernul si primarii nu mai primesc bani pentru proiectele de dezvoltare locala:

  • Despre oferirea de functii si bani pentru parlamentari: „Cine face astfel de afirmatii este iresponsabil. Sa spui ca premierul promite bani, functii, mi se pare deosebit de grav care arata numai ura. Afirmatiile acestea sunt preluate si de alte state membre si nu ne face bine ca si imagine. Probabil vorbesc din experienta proprie (cei care afirma acest lucru). Nu am promis functii, nu am dat bani niciodata. Stau de vorba cu oamenii, mi se pare firesc”, a zis Dancila la Adevarul Live.
  • Am discutat cu parlamentari, cu primari, cred ca multi se vor razgandi pentru ca atunci cand se vor intoarce in colegiul in care au fost votati vor fi intrebati ce a adus bun pentru noi motiunea pe care ati votat-o, ce a adus pentru noi cei care v-am votat. Cand primarii nu-si vor mai primi fondurile de dezvoltare locala, PNDL 1, PNDL 2, Fondul de Dezvoltare si Investitii, cred ca asta va crea mare nemultuirmire si cei care se gandesc la o decizie vor da ochii cu oamenii si ii vor intreba de ce ati luat aceasta decizie. Parlamentarii nu vor sta numai in Parlament, vine campania si sa inteleaga ca oamenii vor reactiona.
  • Marea majoritate (a banilor pentru proiecte locale) s-au dus catre primarii din opozitie. Poate am avut reprosuri ca au fost mai ajutati cei din PNL sau din alte partide. Nu am introdus aceste programe sa urmam o linie politica. Interesul meu ca premier e sa dezvolt toate judetele tarii si sa fie un pic de coeziune.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.