Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vizibilitate redusă din cauza ceții pe drumurile din 12 judeţe. Manevrele au fost sistate în porturile de la Marea Neagră din cauza vântului puternic

www.romaniatv.net
ceață

Pe şoselele din 12 judeţe se circulă în condiţii de ceaţă, iar manevrele au fost sistate în porturile de la Marea Neagră din cauza vântului puternic, a anunţat, marţi dimineaţă, Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

"La această oră este semnalată ceaţă, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din judeţele Argeş, Dâmboviţa, Constanţa, Tulcea, Gorj, Olt, Dolj, Mehedinţi, Bihor, Satu Mare, Bistriţa-Năsăud şi Cluj. Din cauza vântului puternic, au fost sistate manevrele în toate porturile de la Marea Neagră, atât maritim, cât şi fluvial", se precizează într-un comunicat al Centrului Infotrafic, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Ben Oni Ardelean a fost CONFIRMAT cu Covid-19 și este internat la spital: 'M-am protejat, însă inevitabilul s-a produs!'

Conform sursei citate, nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteorologice.

Pe DN1 Bucureşti-Braşov şi DN 7 Bucureşti-Sibiu, precum şi pe principalele artere rutiere din sudul ţării, se circulă în condiţiile unui carosabil umed, traficul fiind redus. În judeţul Călăraşi sunt porţiuni unde s-a format polei, în special pe DN 21 Slobozia-Călăraşi, unde se acţionează cu două utilaje pentru împrăştierea materialului antiderapant.

Centrul Infotrafic mai informează că pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti traficul este redus. Carosabilul este umed şi pe alocuri este semnalată ceaţă, însă fără probleme privind vizibilitatea. Şi pe A2 Bucuresti-Constanţa traficul este redus şi carosabilul este umed. Ninge uşor în zona kilometrului 144 şi nu este semnalată ceaţă.

Pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti traficul este redus şi carosabilul umed, fiind semnalată pe alocuri ceaţă, cu vizibilitate sub 250 de metri.

"Pe timp de ceaţă, dar şi în condiţiile unui carosabil alunecos, recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din faţă şi să folosească corespunzător luminile. Trebuie sa atragem atenţia şi pietonilor, bicicliştilor şi căruţaşilor care trebuie să fie conştienţi de faptul că pe timp de ceaţă sunt mai greu vizibili în trafic", se mai menţionează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.