Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin a semnat: Rusia suspendă acordurile de eliberare simplificată a vizelor cu țările considerate neprietenoase

Tass
Vladimir Putin

Președintele rus Vladimir Putin a semnat un decret privind măsurile reciproce cu caracter de viză pentru țările considerate de Moscova drept neprietenoase. Documentul a fost publicat pe portalul oficial de internet al informațiilor juridice și a fost prezentat de Interfax. Pe lista țărilor neprietenoase se află și România.

În special, sunt suspendate o serie de puncte din acordurile dintre Federația Rusă și comunitatea europeană privind simplificarea eliberării vizelor pentru cetățenii Federației Ruse și ai Uniunii Europene, acorduri similare între Rusia și Norvegia, Rusia și Danemarca, Rusia și Islanda, Rusia și Elveția, precum și între Federația Rusă și Principatul Liechtenstein. Ministerul Afacerilor Externe al Federației Ruse a fost instruit să trimită notificări reprezentanțelor acestor state.

"În cooperare cu organismele executive federale autorizate să ia o decizie privind neautorizarea intrării în Federația Rusă, să introducă restricții personale privind intrarea în Federația Rusă și șederea în Federația Rusă pentru cetățenii străini și apatrizii care comit acte neprietenoase împotriva Federației Ruse, a cetățenilor sau a persoanelor juridice ale acesteia", se arată în decretul citat de Interfax.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.