Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin stabilește o premieră: Devine primul mare lider din lume care va răspunde la întrebările cetățenilor

Ruptly
vladimir putin

Preşedintele rus, Vladimir Putin, intenţionează să găzduiască o sesiune de dialog public pe 30 iunie, cu câteva luni înainte de alegerile parlamentare, a anunţat guvernul duminică, potrivit DPA.

Cetăţenii pot trimite întrebări prin telefon sau online pentru emisiunea ''Linie directă cu Vladimir Putin''. Emisiunea din acest an se va axa probabil pe alegerile parlamentare care vor avea loc pe 19 septembrie. Sesiunea de întrebări şi răspunsuri urmează să fie difuzată de mai multe televiziuni şi posturi de radio.

Citește și: VIDEO Cu partidul său la cea mai scăzută cotă în sondaje, Vladimir Putin le promite ruşilor lapte și miere: 'Rusia Unită îşi stabileşte cel mai înalt nivel'

Aflat la putere de 21 de ani, preşedintele a fost criticat în trecut în timpul acestei emisiuni, care a ajuns să aibă o audienţă de milioane de persoane.

În 2019, Putin a petrecut patru ore răspunzând la aproximativ 80 de întrebări, printre care unele critici ascuţite cu privire la scăderea nivelului veniturilor şi la problemele din sistemul de sănătate. Anul trecut, însă, a anulat acest format pe fondul protestelor tot mai numeroase.

Citește și: VIDEO Vladimir Putin, la Congresul 'Rusiei Unite': 'Alegerile trebuie să fie cinstite, deschise și să reflecte voința poporului'

Sondajele arată că şi în acest an există un nivel ridicat de nemulţumire în rândul publicului înainte de vot, conform agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.