Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Volodimir Zelensky a devenit liderul votului cititorilor revistei Time pentru Persoana Anului: e mai puternic decât Musk sau Biden

YouTube
Volodimir Zelenski

Președintele Ucraine, Volodimir Zelenski, a devenit liderul votului cititorilor revistei Time pentru Persoana Anului.

El a primit peste 3,3 milioane de voturi (5%).

"Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a depășit ratingul de lectură Time din acest an, în care cititorii au votat pentru persoanele care, în opinia lor, merită un loc în lista celor mai influenți oameni ai anului, potrivit publicației noastre. Zelenski a ocupat primul loc, primind 3,3 milioane de voturi, ceea ce reprezintă 5% din total", arată publicația.

Locul al doilea în clasamentul cititorului este ocupat de șeful SpaceX și Tesla Elon Musk, care au primit 3,5% din voturi. În decembrie anul trecut, Musk a fost numit omul anului 2021 pentru impactul său "asupra vieții pe Pământ și, eventual, și dincolo de Pământ".

Pe locul al treilea în clasament - premierul britanic Boris Johnson, iar în al patrulea - echipa de lucrători medicali. Închide primele cinci clasate ale președintelui american Joe Biden.

TIME notează că lista finală a celor mai influenți oameni ai anului, potrivit publicației, va fi publicată pe 23 mai. Acesta va fi format de editori de la publicație.

Reamintim că, în aprilie, Vladimir Zelenski se afla pe coperta revistei Time, când publicația a publicat o poveste amplă despre viața sa de comandant-șef al unei țări aflate în război.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.