Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Volumul de gaze extras de Azerigaz Production Union atinge un nivel record

Azerigaz
Azerigaz

Volumul de gaze extrase de Azerigaz Production Union (PU) din Azerbaidjan pentru furnizarea către abonați a atins un nivel record, relatează Trend care citează Azerigaz Production Union.

La 23 noiembrie a acestui an, volumul total de gaz injectat a depășit 32,9 milioane de metri cubi. Un volum de aproximativ 18,2 milioane de metri cubi pentru Baku și Peninsula Absheron și 14,6 milioane de metri cubi pentru regiunile țării.

Între timp, începând cu 23 noiembrie 2018, Azerigaz PU a injectat 25,5 milioane de metri cubi de gaz. Creșterea zilnică comparativ cu aceeași perioadă este de 7,4 milioane de metri cubi.

Comparativ cu aceeași perioadă, în Baku și Peninsula Absheron, creșterea a fost de 2,9 milioane de metri cubi de gaz, în regiunile țării - 4,5 milioane de metri cubi de gaz.

Până în prezent, s-au injectat 1,5 milioane de metri cubi de gaz în comparație cu 22 noiembrie 2018.

Așadar, începând cu 22 noiembrie a acestui an, volumul total de gaz înmagazinat s-a ridicat la 31,4 milioane de metri cubi.

Azerigaz PU a luat deja măsuri preventive pentru pregătirea iernii. Azerigaz Production Union realizează transportul, distribuția și vânzarea de gaze naturale în Azerbaidjan.

Azerigaz asigură, de asemenea, transportul gazelor naturale extrase de compania petrolieră de stat din Azerbaidjan, SOCAR, în Iran, Georgia și Rusia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.