Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Votez pentru familia creștină! E vremea să ne despărțim de comunismul ateu!

La 7 octombrie, eu voi vota pentru familie, așa cum este ea de mii de ani, și pentru binele copiilor.

Îi chem pe toți românii să vină la urne, pentru că acest referendum înseamnă desprinderea de comunismul ateu și începutul reconstrucției României în jurul valorilor creștine.

Îi rog pe toți românii să judece acest proiect după fapte, nu după minciunile lansate de propaganda sexo-marxistă:

-       Cei care susținem referendumul suntem oameni de dreapta, creștini care respectă porunca „Să nu furi”. Nu avem nici o legătură cu fariseii și hoții lui Dragnea.

-       Nu suntem „oamenii Moscovei”. În Statele Unite, între 1998 și 2012, peste 30 de state au votat pentru familia tradițională, nimeni n-a avut curajul să le spună celor din California, Texas sau Louisiana că sunt putiniști. În 2004, președintele democrat Obama, pe atunci în campanie pentru Senatul SUA, spunea: „Nu sunt un suporter al căsătoriilor gay. Cred că termenul de căsătorie are puternice rădăcini religioase și o puternică tradiție care înseamnă ceva pentru oamenii din această țară”. Când n-a mai avut nevoie de susținerea poporului american, Obama și-a schimbat opinia...

-       Campania de scoatere a României din UE a fost declanșată de un fost turnător al Securității, Marian Munteanu, și de un fost ofițer SRI, Daniel Dragomir, condamnat penal, ambii fiind susținuți mediatic de Antena 3. Creștinii care se luptă pentru familia tradițională nu au nici o legătură cu acești securiști dirijați de infractorul Dragnea. Vrem o Românie democrată și integrată în valorile Vestului creștin!

-       Nu încălcăm drepturile și libertățile fundamentale ale nimănui! Cuplurile gay pot trăi împreună! Dar nu sub denumirea de „căsătorie”!

-       Este fals că referendumul va afecta familiile monoparentale!

Dragi prieteni, ca soț și tată, cred că este dreptul fiecărui copil de a avea o mamă și un tată. De când există oameni pe această planetă, viața și-a urmat cursul ei și fiecare copil a avut o mamă și un tată. Căsătoriile gay le refuză această șansă! Chiar și un ateu poate să priceapă că nu poți să fii împotriva Naturii!

Cu iubire și prietenie, vă chem, deci, să votați pentru cursul firesc al vieții și pentru bunăstarea copiilor care vor construi viitorul acestei națiuni.

Iar duminică seara, când se vor închide urnele, să ne dăm mâna, indiferent în ce tabără ne-am aflat, și să reîncepem să luptăm împreună împotriva Satanei de Teleorman.

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.