DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Votul covârșitor 'DA' de la Referendum nu înseamnă liber la agenda radicală progresistă în România

Inquam Photos/ Octav Ganea
referendum vot

Vot covârșitor DA, în proporție de aproape 92%, din totalul de 21% participanți la vot pentru Referendumul pentru Căsătorie (aproape 4 milioane de români); în vreme ce doar 6% dintre români au votat NU.

1. Nu putem să trecem peste asta atunci când vorbim despre „eșecul” Referendumului. Nu putem monopoliza interpretarea rezultatelor într-un singur sens, vorbind despre „eșec”, fără a aduce în discuție votul care a fost covârșitor „DA”. Să ignori proporția zdrobitoare a votului „DA” este un fapt profund manipulator.

2. În Macedonia, un referendum pe tema aderării la UE și la NATO a căzut, săptămâna trecută, din cauza prezenței scăzute la vot. Cu toate acestea, doi înalți oficiali ai UE, șefa diplomației europene Federica Mogherini, și comisarul european Johannes Hahn, au arătat că „dintre participanți, o majoritate covârșitoare a votat DA cu privire la parcursul european al Republicii Macedonia”. Și, în ciuda faptului că Referendumul a căzut, Mogherini a declarat că Parlamentului Macedonean i se va cere să adopte înțelegerea cu privire la schimbarea numelui țării și să realizeze modificarea Constituției în vederea aderării la UE.

3. În fapt, votul covârșitor DA de la referendumul pentru Căsătorie demonstrează că românii SE OPUN într-o largă majoritate „mariajelor homosexuale” și agendei radicale progresiste – fapt care poate să fie extrapolat la nivelul întregii societăți. Dovadă o fac și sondajele recente cu privire la poziționarea românilor față de „mariajele” de același sex; iar rezultatul Referendumului oglindește aceste sondaje. Pe de altă parte, neparticiparea a fost cauzată de o sumă de factori, așa cum am arătat și aici. Chiar foarte mulți dintre care au boicotat spun că ei au boicotat „din cauză de Dragnea”, nu pentru că vor inginerii sociale neomarxiste prin societate și școli.

4. Din Diaspora, au votat mai mulți români, față de alegerile parlamentare din 2016 (127.000 față de 102.000). Acest lucru arată că românii sunt conștienți de importanța și de gravitatea pericolul ideologiilor neomarxiste. Mulți dintre ei simt, deja, efectele nocive asupra acestor ideologii acolo unde trăiesc – libertatea lor de exprimare este tot mai îngrădită; copiii lor sunt expuși educației sexuale cu imagini foarte explicite uneori de la vârste foarte fragede; nu-și mai pot educa copiii în spiritul propriilor valori; etc.

5. Nu este deloc onest ca adversarii acestui Referendum, care au manipulat până în prezent spunând că Referendumul nu este despre Căsătorie, ci este „despre Dragnea”, despre „legile justiției”, etc – să spună acum că acest Referendum a fost despre poziționarea românilor cu privire la „mariajele homosexuale”. Păi, ori e vorba despre Dragnea, ori e vorba despre Căsătorie? Faptul că românii se împotrivesc, în fapt, în mare majoritate „mariajului” homosexual și agendei radicale progresiste o arată votul în proporție de 92% DA.

6. Imediat după invalidarea Referendumului, Consiliul Național al Tineretului a cerut din nou legiferarea parteneriatului civil incluzând cuplurile homosexuale, alături de educația sexuală bazată pe metode contraceptive în școli și de educația parentală. Asta în ciuda faptului că oponenții Referendumului ne-au asigurat, iar și iar, că aceste teme nu sunt prioritare pentru ei – și că nu avem de ce să ne temem de astfel de lucruri, dacă Referendumul eșuează. Adversarii Referendumului încearcă să profite de oportunitate și se comportă ca și cum ar fi câștigat Referendumul când, în fapt, L-AU PIERDUT. Și Încă o dată, votul DA în proporție de 92% reflectă un anumit ethos al societății românești – și o poziționare în contra acestor ideologii.

În sfârșit, își pot permite partidele politice să ignore o „minoritate” formată din aproape 4 milioane de români?

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

CITESTE SI

EXQUIS.RO

REVISTABLOGURILOR.RO

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.