Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Whitesnake va concerta la Arenele Romane din Bucureşti pe 1 iulie 2019

blabbermouth.com
whitesnake

Trupa britanică Whitesnake va concerta la Arenele Romane din Bucureşti pe 1 iulie, în cadrul turneului mondial „Flesh & Blood”, scrie news.ro.

Biletele vor fi puse în vânzare luni. Primele o mie au preţuri speciale. Utilizatorii de internet înscrişi la newsletterul Metalhead şi iabilet.ro vor primi vineri un cod de acces cu care pot cumpăra bilete în avans.

Biletele au preţuri diferite, în funcţie de categorie: de la 319 la 370 de lei (VIP), de la 229 la 270 de lei (teren), de la 139 la 170 de lei (acces general). Acestora le este adăugată o taxă de 10 lei.

Accesul copiilor cu vârste sub 7 ani este gratuit doar în zona teren, dar însoţiţi de un adult care are bilet.

Whitesnake a fost fondată în 1978 de solistul David Coverdale, după ce a încheiat colaborarea cu Deep Purple. Trupa, care a cunoscut mai multe modificări de componenţă şi a făcut câteva pauze în anii 1990, a lansat 12 albume de studio, iar în 2019 va lansa „Flesh & Blood”.

Citește și: A fost descoperit un nou efect al aspirinei. Ce arată un studiu

Grupul a primit pentru albumele sale patru discuri de aur, 17 discuri de platină şi un disc de argint. Toate albumele Whitesnake au intrat în Top 50 UK, iar şase dintre ele, în Top 10 UK.

Din 1978 până în prezent, din Whitesnake au făcut parte, între alţii, Steve Vai, Jon Lord şi Ian Paice, Cozy Powell şi John Sykes, Anysley Dunbar. În prezent, Tommy Aldridge - care a colaborat cu artişti precum Ozzy Osbourne, Gary Moore, Thin Lizzy şi Yngwie Malmsteen - este toboşarul trupei britanice. Din formaţie mai fac parte Reb Beach şi Joel Hoekstra, chitară, Michele Luppi, clape, şi Michael Devin, bas.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.