Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Wout van Aert, victorios la Zonhoven, în Cupa Mondială de ciclocros

https://biciclistul.ro/
ciclocros
Van Aert a trecut primul linia de sosire cu un avans de 1min23sec faţă de van der Poel şi de 1min30sec faţă de conaţionalul său Laurens Sweeck, care îşi păstrează poziţia de lider al Cupei Mondiale. Pentru van Aert este al doilea succes în acest sezon al Cupei Mondiale, competiţie în care a înregistrat până acum opt victorii în cele 11 curse disputate.

Înaintea ultimelor două etape ale Cupei Mondiale, Laurens Sweeck este lider cu 333 de puncte, urmat de Michael Vanthourenhout (Belgia) - 309 şi Eli Iserbyt (Belgia) - 249. Van der Poel este al şaselea (168), iar van Aert ocupă locul 10 (140).

Cursa de la Zonhoven a prilejuit ultimul duel între van Aert şi van der Poel înainte de Mondialele de ciclocros (5 februarie) de la Hoogerheide (Olanda). Cei doi sunt marii favoriţi la titlul mondial, în absenţa britanicului Tom Pidcock, campionul mondial en titre, care a preferat să se concentreze pentru cursele de şosea.

Cursa feminină de la Zonhoven a fost câştigată de olandeza Shirin van Anrooij, care s-a impus în faţa conaţionalelor Puck Pieterse şi Fem van Empel, cu un avans de 37 respectiv 54 secunde. În clasament, van Empel se menţine în frunte, cu 355 puncte, urmată de Pieterse (320) şi van Anrooij (239).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.