Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Your Place or Mine, cu Reese Witherspoon şi Ashton Kutcher, de vineri pe Netflix

huffpost.uk.co
 Reese Witherspoon

Filmul „Your Place or Mine”, în regia lui Aline Brosh McKenna, cu Reese Witherspoon şi Ashton Kutcher în rolurile principale, este disponibil de vineri pe Netflix, potrivit news.

Cum ar fi dacă ai putea face schimb de vieţi cu prietenul tău cel mai bun care locuieşte în cealaltă parte a ţării? Ei, bine, urmează să aflăm de la Reese Witherspoon şi Ashton Kutcher în Your Place or Mine, o nouă comedie romantică regizată de Aline Brosh McKenna („The Devil Wears Prada”, „My Crazy Ex-Girlfriend”, „27 Dresses”, „Morning Glory”).

Debbie (Witherspoon) şi Peter (Kutcher), sunt prieteni de peste două decenii şi păstrează legătura, în ciuda faptului că locuiesc pe coaste diferite ale Statelor Unite. Ei sunt, de asemenea, şi firi total opuse: Debbie este mamă singură şi contabilă a cărei viaţă în Los Angeles este planificată până la nano-secundă, în timp ce Peter este director de marketing şi scriitor aspirant a cărui viaţă în New York se schimbă la fel de repede ca şi iubitele. Dar când circumstanţele îi aduc în situaţia de a prelua casele şi responsabilităţile celuilalt timp de o săptămână, îşi dau seama că poate au trăit viaţa pe care au crezut că o vor, în loc de cea de care aveau cu adevărat nevoie.

Produs de Jason Bateman, Michael Costigan, Reese Witherspoon, Lauren Neustadter, Aline Brosh McKenna, filmul îi are în distribuţie pe: Jesse Williams, Zoë Chao, Welsey Kimmel, Griffin Matthews, Rachel Bloom, Shiri Appleby, Vella Lovell, cu Tig Notaro şi Steve Zahn.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.