Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de localnici au sărit să stingă incendiul izbucnit la o cabană, până să vină pompierii

dc news
pompieri

O cabană din localitatea Copcea, comuna Mărișel, județul Cluj, a fost puternic afectată într-un incendiu produs sâmbătă.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea flăcărilor care au cuprins cabana din lemn, scrie mediafax.ro.

„În momentul sosirii echipajelor operative la fața locului, focarele se manifestau sub tabla acoperișului cabanei pe structură tip A, iar la fața locului acționau pentru limitarea extinderii incendiului proprietarii cabanei, serviciul voluntar pentru situații de urgență din Mărișel și aproximativ 20 de localnici. Arderea a cuprins mai bine de jumătate din structura de lemn a acoperișului și amenința să se propage la o a doua cabană, aflată în curs de constituire, la o distanță de aproximativ 2m”, a informat ISU Cluj.

Stingerea flăcărilor a durat aproximativ două ore, fiind limitată extinderea incendiului mai departe de limitele în care a fost găsit.

Nu au fost persoane care să ceară consult medical, iar cercetările preliminare au arătat că totul a pornit de la coșul de fum izolat necorespunzător față de materiale combustibile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.