Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zelenski le-a dat apă la moară rușilor - Lavrov, după declarația despre 'lovitură preventive': 'De aceea a fost lansată o operaţiune militară specială'

zugo.md
Serghei Lavrov

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că remarcile preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, care sugerează că NATO ar trebui să lanseze atacuri preventive asupra Rusiei, au confirmat necesitatea aşa-zisei ”operaţiuni speciale” în Ucraina, relatează Reuters și news.ro.

„Procedând astfel, (n.r. Zelenski) a prezentat, în esenţă, lumii alte dovezi ale ameninţărilor reprezentate de regimul de la Kiev. De aceea a fost lansată o operaţiune militară specială pentru a le neutraliza”, a declarat Lavrov.

Într-o discuţie cu un think tank australian joi, Zelenski a spus că este de părere că atacurile sunt necesare pentru a împiedica orice utilizare a armelor nucleare.

El nu a intrat în detalii în ceea ce priveşte natura atacurilor la care face referire şi nu a menţionat nevoia de atacuri nucleare.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a denunţat comentariile lui Zelenski drept ”un apel de a începe încă un război mondial cu consecinţe imprevizibile şi monstruoase”, potrivit agenţiei de presă RIA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.