Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zinedine Zidane are misiune grea, la Real Madrid: Are 37 de jucători în lot

https://www.facebook.com/RealMadrid/
Real Madrid Levante

"Regina Europei" timp de trei ani la rând, 2016, 2017, 2018, Real Madrid, nu s-a uitat la bani în această vară. A cheltuit peste 300 de milioane de euro pe jucătorii pe care i-a adus în lotul pregătit de Zinedine Zidane, anunță MEDIAFAX.

În momentul de față, gruparea de pe Santiago Bernabeu a ajuns la 37 de fotbaliști, iar aceștia sunt doar pentru prima echipă, însă "galacticii" sunt obligați să renunțe la minimum 12 pentru că lotul poate număra maximum 25 de sportivi.

În afara celor cinci transferuri din această vară, Ferland Mendy, Eden Hazard, Luka Jovic, Eder Militao și Rodrygo, în lotul lui Zinedine Zidane se află şi cei şapte jucători reveniţi după împrumuturi.

Citește și: Ion Țiriac aruncă bomba! Acuzații grave la adresa BNR .

Publicația din Spania Marca a anunţat şi lista plecărilor din această vară: Keylor Navas, Theo Hernandez, Sergio Reguilon, Marcos Llorente, Dani Ceballos, James Rodriguez, Martin Odegaard, Mateo Kovacic, Gareth Bale, Raul de Tomas şi Borja Mayoral.

În plus, Andriy Lunin, Luca Zidane, Jesus Vallejo, Brahim Diaz, Isco, Lucas Vazquez şi Mariano Diaz ar putea părăsi şi ei gruparea de pe Santiago Bernabeu în această vară.

Citește și: Demisie de răsunet! Cutremur pe scena politică

Jucătorii care sunt de neatins de la Real Madrid sunt: Courtois, Carvajal, Odriozola, Sergio Ramos, Varane, Militao, Nacho, Marcelo, Mendy, Casemiro, Kroos, Modric, Valverde, Hazard, Benzema, Vinicius, Asensio, Rodrygo și ultimul venit, Luka Jovic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.