Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ziua cuțitelor lungi la PSD: cum vor juca liderii partidului

Liderii PSD se reunesc, miercuri, în cadrul Comitetului Executiv al PSD, principalul subiect cu potențial exploziv fiind excluderea/suspendarea președintelui executiv al partidului Valeriu Zgonea.

Vezi şi: SURSE - Ziua cuțitelor lungi la PSD: strategia lui Dragnea

Dragnea, ironie MAXIMĂ la adresa lui Valeriu Zgonea

SURSE: Culisele INCENDIARE ale ședinței PSD

În acest moment, sunt luate în calcul aceste două variante: excludere sau suspendare. În ultima ședință BPN a PSD, mai mulți lideri i-au cerut lui Zgonea să facă un pas în lateral din proprie voință și atunci ar putea scăpa doar cu o suspendare, după atacurile la președintele Liviu Dragnea. Cum Zgonea a refuzat sacrificiul din proprie voință, liderii PSD se îndreaptă cu pași repezi spre o excludere răsunătoare.

Liviu Dragnea a încercat să nu dea amploare excluderii lui Zgonea și a trecut subiectul la ”și altele”. Între timp, în partid s-a format o mare masă de susținători ai excluderii lui Valeriu Zgonea, iar dacă acesta își va menține poziția, va fi exclus fără drept de apel.

Fostul președinte Ion Iliescu a dat deja verdictul și a explicat că Zgonea face jocuri prin care afectează partidul. ”Ei, şi? Ce autoritate are Zgonea în partid? Să fim oameni serioşi. Nu vedeţi mişcarea domnului Zgonea cu ochi buni? Nu, a fost chiar necolegial din partea lui. Care fraude, de unde fraude? Pentru că a chemat lumea să iasă la vot, la referendum. Nu asta e misiunea politică a unui partid? Adică până şi judecătorii s-au jenat să meargă până la capăt cu această chestiune”, spune Ion Iliescu.

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, a intervenit în sprijinul lui Liviu Dragnea, dar nu va participa la ședința Comitetului Executiv. ”Nu sunt membru în Comitet”, explica Victor Ponta.

Imediat după condamnarea lui Dragnea, Victor Ponta a aruncat pe piață informația cu ofițerul acoperit din conducerea PSD. Vezi și Victor Ponta detonează BOMBA în PSD: cine este ofițerul acoperit.

Nu ar mira pe nimeni, dacă PSD îl va recompensa pe Victor Ponta cu funcția de președinte al Camerei Deputaților, pentru serviciile aduse partidului.

În concluzie, va fi o zi a cuțitelor lungi la PSD. Dacă Zgonea își menține poziția, colegii din PSD îl vor executa fără milă, iar ulterior va fi demarată procedura pentru schimbarea acestuia din funcția de președinte al Camerei Deputaților.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.