Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ziua Eficienței Energetice – marcată la Palatul Parlamentului prin Expoziția `Școala verde și eu pot fi RETROFIT` (FOTO)

Camera Deputaților
ziua eficientei energetice

Cu ocazia Zilei Eficienței Energetice (5 martie), Palatul Parlamentului a găzduit, în zilele de 1 și 2 martie, expoziția ”Școala verde și eu pot fi RETROFIT”, organizată, la inițiativa doamnei deputat USR Oana Ozmen, de Comisia de Industrii și Servicii din Camera Deputaților și Primăria Sectorului 6.

Doamna Oana Ozmen a declarat: “Expoziția ”Școala verde și eu pot fi RETROFIT”  a adus în prim plan lucrările elevilor din Sectorul 6, arătându-ne tuturor cum înțeleg ei eficiența energetică. Toți participanții care au vizitat expoziția au asistat la un exercițiu de imaginație și o lecție de responsabilitate oferită de acești minunați copii.

Felicit copiii pentru creativitatea și munca lor și nu pot decât să le mulțumesc cadrelor didactice care îi îndrumă. Contribuția și inițiativa doamnei Iuliana Leca, Director Executiv al Direcției pentru Fonduri Externe din Primăria Sectorului 6,  a fost esențială pentru reușita evenimentului. Avem nevoie de astfel de inițiative.

Mulțumesc colegilor din Comisia de Industrii pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment minunat, domnului președinte Bende Sandor, domnului Ioan Mang, vicepreședinte, și domnului Florin Alexe, membru al Comisiei, precum și Primăriei Sectorului 6. Vom continua astfel de acțiuni la nivelul Comisiei pentru Industrii și Servicii.

De asemenea, multumesc Ambasadei Danemarcei și Ambasadei Germaniei pentru deschidere și cooperare privind susținerea proiectelor de eficiența energetică.

Ideea de a promova cât mai mult și cât mai atent bunele practici în domeniul eficienței energetice capătă amploare. Programul România Eficientă are o componentă educațională importantă și s-a alăturat în calitate de partener al expoziției din Parlament.

Viitorul nu înseamnă numai energie verde, ci și un consum responsabil al resurselor naturale”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.