Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ziua Porților Deschise la Guvern

CiolosVictoria

Palatul Victoria își va deschide porțile pe 1 Decembrie – Ziua Națională a României, între orele 11.00 – 16.00.

Românii care vor vizita Palatul Victoria de ziua națională a României vor fi întâmpinați de către prim-ministrul Dacian Cioloș, viceprim-ministrul Vasile Dîncu, ministrul pentru Consultare Publică și Dialog Civic, Victoria-Violeta Alexandru, șeful Cancelariei Primului-ministru Ioan Dragoș Tudorache și secretarul General al Guvernului, Sorin Sergiu Chelmu, se precizează într-un comunicat remis de către Executiv.

„Responsabilitatea, transparența și deschiderea spre dialog sunt valorile pe care ne vom fundamenta măsurile publice, având în vedere că așteptările românilor pentru o mai mare deschidere a instituțiilor sunt profund îndreptățite. 1 Decembrie este o zi cu puternice semnificații pentru România de ieri, de astăzi, dar mai ales pentru România de mâine”,  a spus primul-ministru Dacian Cioloș.

Vizitatorii  vor avea acces pe la intrarea principală, urmând ca în intervalul orar 11.00 – 16.00 să poată vizita Sala Muntenia - unde se desfășoară ședinţele Guvernului, Sala Dobrogea, Sala Transilvania – unde sunt organizate ceremoniile oficiale, Sala Moldova – unde au loc întâlnirile oficiale ale primului-ministru cu înalți oficiali străini, precum și Centrul de presă.

Potrivit sursei citate, Dacian Cioloș va participa în 1 decembrie, începând cu ora 11.00,  la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naționale a României, în Piața Constituției din București, după care va veni la Palatul Victoria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.