Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zlatan Ibrahimovic îi declară RĂZBOI lui Cristiano Ronaldo: 'Adevăratul Ronaldo este brazilianul. Nu este un talent înnăscut'

www.digisport.ro
Zlatan Ibrahimovic Milan

Zlatan Ibrahimovic este foarte aproape de revenirea în Seria A, la AC Milan, și a început deja să își ”intre în ritm”. Atacantul suedez a acordat în aceste zile un interviu în presa din Italia, în care a vorbit despre cel mai bun jucător de acolo, portughezul Cristiano Ronaldo, scrie Mediafax.

Ibrahimovic e de părere că trecerea lui Ronaldo în Serie A, de la Real Madrid, nu a fost o mișcare foarte inspirată și curajoasă, întrucât pe plan intern, Juventus câștigă an de an campionatul. ”Adevăratul Ronaldo este brazilianul. Cristiano nu este un talent înnăscut, ci rezultatul a foarte multă muncă. A semnat pentru o echipă care a luat Serie A de șapte ori consecutiv.

Citește și: Document OFICIAL: Ministrul Justiţiei vorbeşte despre păstrarea SIIJ, însă cu 'regândirea radicală a modului de funcționare și organizare'

Să mergi la un asemenea club nu este o provocare. Dacă ar fi vrut o provocare, Ronaldo ar fi trebuit să meargă la Juventus când echipa era în Serie B. S-o ducă înapoi în Serie A și în fruntea clasamentului.” , a declarat suedezul în presa din Italia. Ibrahimovic și-ar fi dat deja acordul să evolueze pentru AC Milan, din iarnă până la finalul sezonului, și actele vor fi semnate în perioada imediat următoare.

Pentru fosta campionană din Peninsulă a mai jucat timp de două sezoane; 85 de meciuri, 56 de goluri și 24 de pase decisive a înregistrat suedezul în tricoul rossonerilor.

Ultima grupare pentru care a evoluat a fost Los Angeles Galaxy, din MLS, acolo unde a jucat în perioada martie 2018 - decembrie 2019 și a adunat 58 de meciuri, 53 de goluri și 15 pase decisive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.