Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

7 persoane au fost arestate in Bulgaria pentru manifestari de islamism radical

primar arestat

În cadrul unei actiuni speciale a politiei bulgare, au fost arestate sapte persoane pentru manifestari de islamism radical pe reteaua de socializare Facebook.Doua persoane au fost retinute la Plovdiv, una in Asenovgrad, iar alte patru, la Pazardjik. Arestarile au fost operate in cartiere cu populatie majoritara de etnie roma, din cele trei orase, sub supravegherea Procuraturii bulgare. Politia a demarat o ancheta in aceste cazuri.

Arestarile efectuate de politia bulgara sunt o continuare a operatiunii impotriva raspandirii ideilor islamismului radical, care a inceput in luna noiembrie a anului trecut.

Pe data de 25 noiembrie 2014, in cadrul unei actiuni speciale, in orasul Pazardjik din Bulgaria au fost retinute 22 de persoane, impreuna cu Ahmed Moussa Ahmed, considerat liderul musulmanilor din cartierul locuit in majoritate de etnici romi. Persoanele retinute au fost acuzate de organizarea unui grup criminal de propaganda in favoarea ideologiei antidemocratice, de propovaduire a ideilor islamismului radical si de elogiere a razboiului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.