Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost lansat oficial logo-ul 'Conceput în România' al Ministerului Cercetării şi Inovării

Impact EST
Lucian Georgescu

Ministrul Cercetării şi Inovării, Lucian Georgescu, a declarat luni, într-o conferinţă de presă la Galaţi, că a fost lansat oficial logo-ul "Conceput în România", proprietate intelectuală a ministerului pe care îl conduce. Potrivit sursei citate, Ministerul Cercetării şi Inovării a lansat logoul "Conceput în România" a cărui utilizare, atât de către companiile publice cât şi de către cele private, susţine creşterea vizibilităţii domeniului de cercetare dezvoltare inovare din România şi creşte astfel vizibilitatea potenţialului de cercetare dezvoltare şi inovare specific românesc.

Ministrul a anunţat că noul logo a fost înregistrat la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci, devenind marcă oficială. "La începutul anului am lansat logo-ul 'Conceput în România'. Acum două săptămâni, proprietatea intelectuală a Ministrului Cercetării şi Inovării a fost acceptată de Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci, aşa că este oficial. Se numeşte 'Conceput în România' şi va fi pe toate materialele de prezentare, la toate tipurile de conferinţe la care Ministerul Cercetării şi Inovării este partener sau a acceptat să ofere egida acelei manifestări naţionale", a spus Lucian Georgescu, anunţă Agerpres.

Toate manifestările ştiinţifice, conferinţe, expoziţii, workshopuri, mese rotunde, ce se desfăşoară sub egida Ministerul Cercetării şi Inovării vor utiliza marca ''Conceput în România''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.