Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Țuțuianu, șeful CJ Dâmbovița, și-a dat demisia de la CNI

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Adrian Tutuianu (PSD), si-a anuntat luni demisia din functia de membru supleant al Consiliului National de Integritate, imediat dupa ce fusese numit de Senat in aceasta pozitie.

Anuntul lui Tutuianu vine dupa ce Senatul l-a numit pe acesta in functia de membru supleant al consiliului care supravegheaza activitatea Agentiei Nationale de Integritate, in conditiile in care exista posibilitatea ca acesta sa faca obiectul unor noi verificari ANI.

"Imi dau demisia, pentru ca nu vreau sa fiu balacarit gratuit absolut de nimeni. Este decizia mea", a declarat Adrian Tutuianu, pentru HotNews.ro.

El a precizat ca demisia a fost strict optiune sa si doar la informat asupra deciziei si pe presedintele PSD, premierul Victor Ponta.

"I-am spus si atat. Ma retrag eu", a precizat seful CJ Dambovita.

"Putem sa ne balacarim unii pa altii cat doreste fiacre, dar nu merita. Si atunci, pentru ce? Pentru o chestie care nu inseamna pentru mine ceva . Eu am fost desemnat de Uniunea Consiliilor Judetene, m-am dus sa fac o treaba, pentru ca e mseeria mea. Se pare ca nu poti sa o faci, decat sub presiune", a mai comentat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.