Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alianţă PNL-UNPR? Alina Gorghiu îi trimite bezele lui Gabriel Oprea

gorghiu oprea

Co-preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Alina Gorghiu, a declarat sâmbătă, că nu s-a discutat dacă liberalii ar putea face guvern împreună cu Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR), dar că există premisele unei discuţii "mai aplicate" cu preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, după ce a văzut poziţia acestuia de ieri.

"Nu am discutat în acest moment acest lucru, am văzut poziţia domnului Oprea, care a fost mai nuanţată ieri şi cred că există premisele unei discuţii mai aplicate cu domnia sa", a precizat Gorghiu, într-o conferinţă de presă, după ce a fost întrebată dacă PNL este dispus să facă guvern cu UNPR.

Întrebată dacă au început "să bată PSD-işti la uşa PNL, Gorghiu a răspuns afirmativ, menţionând că nu s-au purtat negocieri, "vot pentru venit în PNL, sau vot pentru funcţie în administraţia viitoare".

"Nu s-a negociat nicio funcţie guvernamentală, nu am discutat nume referitoare la Cabinetul Predoiu, nu am discutat absolut niciun fel de structură", a menţionat Gorghiu.

Liderul PNL a adăugat că, în acest moment, demersul cu moţiunea de cenzură este pe ultima sută de metri.

"A fost depusă vineri de colegii mei din Parlament, urmează să finalizăm şi să fie votul pe moţiunea de cenzură. Evident că vom face discuţii cu fiecare, pentru că avem acest mesaj de transmis, pe care cred eu că orice parlamentar îl va înţelege, că Guvernul este toxic şi că o majoritate parlamentară care să dea jos acest Guvern este mai mult decât necesară. Şi sunt foarte optimistă că aceasta va fi varianta la care se va ajunge", a conchis co-preşedintele PNL, potrivit Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.